ESCUT

ESCUT

martes, 19 de noviembre de 2013

FOREROS



       Donant una volta per el foro, i a part de veure les cròniques dels nostres Machote i del misteriós Manolo12, (que per cert semblen personatges de Torrente 5), i fer la meva travessa setmanal, m'ha sobtat com la gent que hi escriu deixa anar comentaris com si res, i què depen de qui ho pugui arribar a llegir pot arribar a emprenyar.


      M'explico: hi ha gent que fa la travessa i punt, posa els resultats que creu que seran i llestos; però n'hi ha d'altres que s'esplaien. A continuació de cada pronòstic deixa el seu comentari. Que no ho trobo malament tampoc; hi ha gent que veu i sap molt de futbol i ho manifesta públicament. Fins aquí perfecte. 


      Però hi ha vegades que aquests comentaris, com deia abans, poden arribar a emprenyar o si més no, molestar. Un tal "Rattenfanger Von Hameln" en el comentari del pronòstic del nostre proper partit, deixa anar un "para mi hay una diferencia abismal entre estos dos equipos, a favor del Sangra."

      A veure, a mi m'és igual si la diferència és abismal o no, però si això ho llegeixen els nostres nanus, primera: es cagaran amb el Rattefanger aquest, i segona: el dissabte sortiran al camp a menjar-se el Sangra, la gespa, i el que no és la gespa. Així que he decidit deixar-ho llegir al meu!! 

        Se van a cagar!!!







        
        

1 comentario: