ESCUT

ESCUT

lunes, 25 de noviembre de 2013

TRUNYACO!!!!



SANT GABRIEL: 2 ---- C.E. EUROPA: 0



FRED, TRUNYACO, HUMITAT, TRUNYACO, APATIA, TRUNYACO, DESCONCERT, TRUNYACO, ......, ai! no sé, potser m'estic repetint massa!


jueves, 21 de noviembre de 2013

martes, 19 de noviembre de 2013

FOREROS



       Donant una volta per el foro, i a part de veure les cròniques dels nostres Machote i del misteriós Manolo12, (que per cert semblen personatges de Torrente 5), i fer la meva travessa setmanal, m'ha sobtat com la gent que hi escriu deixa anar comentaris com si res, i què depen de qui ho pugui arribar a llegir pot arribar a emprenyar.


      M'explico: hi ha gent que fa la travessa i punt, posa els resultats que creu que seran i llestos; però n'hi ha d'altres que s'esplaien. A continuació de cada pronòstic deixa el seu comentari. Que no ho trobo malament tampoc; hi ha gent que veu i sap molt de futbol i ho manifesta públicament. Fins aquí perfecte. 


      Però hi ha vegades que aquests comentaris, com deia abans, poden arribar a emprenyar o si més no, molestar. Un tal "Rattenfanger Von Hameln" en el comentari del pronòstic del nostre proper partit, deixa anar un "para mi hay una diferencia abismal entre estos dos equipos, a favor del Sangra."

      A veure, a mi m'és igual si la diferència és abismal o no, però si això ho llegeixen els nostres nanus, primera: es cagaran amb el Rattefanger aquest, i segona: el dissabte sortiran al camp a menjar-se el Sangra, la gespa, i el que no és la gespa. Així que he decidit deixar-ho llegir al meu!! 

        Se van a cagar!!!







        
        

lunes, 18 de noviembre de 2013

CRONICA DE DUES DERROTES


    Es el que passa quan no fas els deures quan els has de fer, que després se t'acumula la feina.

    Anem a pams, els dos partits que ens tocaven tenien un mateix denominador, eren dos partits que a priori anàvem a perdre perquè el rival en teoria era molt superior. Catalonia, dins la seva gàbia, i Sants, amb els seus números de lider, semblaven que anessin a ser la cinquena essència futbolística, i que voleu que us digui, tot i que ens van guanyar els dos, cap d'ells em va semblar tan i tan superior com es deia.

     La derrota contra el Catalonia va ser per 3-2, i amb un protagonista d'excepció ... (No, Machote, no va ser l'àrbitre) va ser el vent!! El vent que va bufar a favor dels locals a la primera part, i que ho van saber aprofitar força bé. Els nostres nanus van anar sempre a remolc però en cap moment li van perdre la cara al partit, i van donar una impressió força bona.

      El partit contra el Sants, cal analitzar-lo amb més calma. El resultat va ser de 1-5. Sembla clar, no? Doncs no. Per mi, no. Cal dir que el camp estava ple d'aigua i que la pràctica del futbol es feia bastant complicada. Tot i així els nanus ho van donar-ho tot; van aconseguir empatar un partit que en el minut 3 s'havia posat en contra. (Tot i que la Federació a instàncies del impressionant àrbitre que ens va venir a xiular, ha posat l'ordre dels gols com li ha donat la gana). I tot i que el Sants es va tornar a avançar, vàrem tenir la possibilitat de tornar a empatar,  però la capacitat del senyor col·legiat no donava per més, i no va voler veure unes mans claríssimes a la mateixa linea de gol que hagués suposat l'expulsió del jugador del Sants, i el possible empat a 2.

    I així es va arribar a la mitja part. A la segona el Sants va sortir més endollat, i agressiu. Sobretot amb els nostres petits, aprofitant el seu muscle i la seva força, i amb el beneplàcit de l'àrbitre, van començar a entrar fort i de manera desproporcionada, repeteixo la gran majoria de vegades contra els nostres jugadors més petits;  amb actituds xulesques i de burla envers el contrari (actituds que evidentment queden dins del camp, però que com aquest blog el faig jo, doncs les expresso). 

    No em va agradar el Sants com a equip que va lider!

   El 1 a 3 va ser a conseqüència d'una errada defensiva, i a partir d'aquí el partit es va acabar. Els dos gols següents són meres anècdotes, fruit de l'estat del terreny. 

   Ara és quan més que mai hem d'agafar forces i anar a totes. Venen partits que s'han de guanyar, s'han de treure punts, i s'ha de seguir treballant en els conceptes futbolístics i tàctics. Ens hem de fer grans com a equip, tant  nivell dels jugadors com de l'equip tècnic. Hi ha conjunts que porten anys jugant junts, i nosaltres sortim amb desavantatge perquè cada any som gent nova. I així és molt difícil lluitar contra segons quins equips. Però s'ha de fer, no queda altra, anar tots a una, i gaudir d'aquest any.

 Pd. Lamentar profundament la retirada de la nostra lliga de l'equip del BUFALA. Ens hem quedat sense poder anar a comprar la Mozzarela d'aquest fantàstic indret!!!  


   

jueves, 7 de noviembre de 2013

EL FORO ESTA QUE ARDE



    El foro aquest any està molt interessant.

    Quan el Machote es pensava que aquest any camparia como "Ancha es Castilla" per aquests móns de la xarxa, degut a que el nostre estimat Pàmpols no està en el nostre grup, va i resulta que apareix de la "nada" un misteriós "MANOLO 12" que li està posant els punts sobre les ies, i es mostra un xic discordant amb el discurs Machotero.

    La cosa promet, ja que els punts de vista i les reflexions post partit són diferents, i davant els comentaris amb to d'humor del Machote, el Manolo 12 ho fa d'una manera més seriosa, aplicada i perquè no dir-ho més argumentada.

    El debat està servit!!!!!!

   


JORNADA 6



CATALONIA vs EUROPA
DIUMENGE DIA 10 de NOVEMBRE de 2013
12h
Camp de les Llars Mundet
BARCELONA


C.E. EUROPA: 1 -- HORTA: 1


  Partit amb dues cares el que es va jugar aquest cap de setmana al camp de l'Aliga.

  A la primera part l'Europa va dominar el partit, va crear jugades,  ocasions,  i per mi va ser superior a un rival que és molt lluitador i no dona cap pilota per perduda. Fruït d'aquest domini es va'aconseguí el gol obra del nostre davanter centre.

   El partit pintava bé, l'aureola de la que venia precedit l'Horta no apareixia per en lloc, ni equip "jugon" ni "peloteros", només lluita i més lluita, fregant a vegades el joc brut.

   Però a la segona part, l'escenari va canviar. Els nostres nanus se'ls hi va acabar la benzina i les forces, i l'Horta va començar a apretar més fins que va marcar el gol de l'empat. L'Europa es va desdibuixar per complert, no sortia res, no s'arribava, es patia darrera, ...., es pot dir que al final l'empat va ser un mal menor.

   De tota manera, la conclusió positiva és que tot i jugar una pèssima segona part, l'equip va aguantar força bé, davant un equip del que tothom en el foro dels "entesos de papers" els cataloga com a "peloteros".

   FORÇA EUROPA!!!