Això és el que es publica pel foro! Ho signa un tal Machote, i sembla ser que és de l'Europa, però una facció una mica ... com ho diríem.... , intentant ser "ciudadano del mundo", rollo "mi hijo juega en el Europa pero soy un amante del futbol y soy imparcial en mis apreciaciones, y quiero hacer amigos por todos los campos del mundo."

Creo que nuestro tipo de juego esta para poder tocar y hacer combinaciones con paredes y cuando el campo es pequeño, no nos da tiempo a poder jugar de esta manera.
Los equipos que estan habituados a estas medidas de campo, saben donde apretar, saben como sacar el balon rápido, y nosotros nos pensamos que estamos en nuestro campo ...entonces siempre nos ganan.

Esto no es una crítica a los otros clubs, si no una crítica al mio. Hasta que no aprendamos que hay que sacarla rápido y lanzar a los delanteros con balones largos, no podremos puntuar en este tipo de campos.

EL sarria, me parecio un equipo muy bien puesto en su casa , con las ideas claras y jugadores de calidad.

Hay gente del Europa que se quejo del arbitro. La verdad es que pitar 2 penaltis en contra son bastantes, unó lo ví claro, pero el primero yo no lo vi, no se si era.
Esta semana hay que puntuar como sea, si no, demasiados tropiezos.

LA FRASE "HAY GENTE DEL EUROPA QUE SE QUEJÓ DEL ARBITRO", és totalment definidora del tipus d'individu amb el que ens trobem!

"GENTE DEL EUROPA", quina expressió més lletja!!

Companys anem en compte que sembla que tenim l'enemic a casa!!!

CP SARRIA: 4 --C.E. EUROPA: 1

Mal partit, nefast arbitratge i pobre visibilitat.

Poca cosa a dir del partit d'aquesta jornada número 4.

Primera derrota i potser massa càstig pels mèrits d'uns i dels altres, amb un àrbitre que sense ser decisiu en el desenvolupament del partit, si que va condicionar el joc d'uns i dels altres.

El penalty que va suposar el 2-1, totalment inventat, i en el minut en que es va produir (a falta de 2 minuts per acabar la primera part), va suposar un fort cop per la moral escapulada. Havia costat molt aconseguir el gol de l'empat, i en una acció aïllada l'àrbitre indicava pena màxima molt discutida pels nostres jugadors.

Malgrat això que és prou important, també cal dir que els partits en camp petit no els sabem interpretar. Els contraris jugant al patadón ens provoquen molts problemes i això s'ha de mirar de neutralitzar. Tot just estem a la jornada 4 i queda molta lliga per anar subsanant cosetes.

PD. CAN CARALLEU com a camp de futbol té una visibilitat de merda (perdoneu, però algú ho havia de dir!!!)

jueves, 24 de octubre de 2013

PROPER PARTIT JORNADA 4

C.P. SARRIA vs C.E. EUROPA

DIUMENGE DIA 27/10/2013
      10:30h
      CAN CARALLEU

RECORDEM A TOTS ELS DESPISTATS DEL MON MUNDIAL QUE LA MATINADA DEL DISSABTE a DIUMENGE EL RELLOTGE ES RETARDA UNA HORA, ES A DIR QUAN SIGUIN LES 3h de la MATINADA PASSARAN A SER LES 2h. (SINO HO FEU AIXÍ, ARRIBAREU UNA HORA ABANS A LLOC)

lunes, 21 de octubre de 2013

C.E. EUROPA:  2  --- PENYA BARCELONISTA 5 COPES: 2

Partit amb dues cares el que es va jugar dissabte al camp de l'Àliga,

Un Europa desconegut a la primera part, on no podien donar tres passades seguides i un 5 Copes que va sortir a mossegar des del primer minut, va provocar que a la mitja hora el resultat fos de 0-2. No hi havia mig del camp, no hi havia tensió defensiva i a davant no arribaven pilotes. El panorama era desolador.

Només en una jugada aïllada, i molt ben trenada,  a poc d'acabar els primers 40 minuts, va fer pujar el 1-2, obra del nostre gran davanter centre,  que maquillava una mica la pèssima primera part jugada.

A la grada inclús hi havia gent escapulada que a la mitja part es passava a l'altre bàndol, intentant caure bé a l'afició del 5 Copes, per tal de,  ves a saber quins obscurs motius. (Contractes, traspassos, comissions, ...)

Però renoi, a la segona part tot va canviar. Després d'una xerrada al vestidor. els nanus van sortir amb una altra predisposició dins del camp. Semblava com si haguessin après quin partit havien de jugar i es van posar de mans a la feina.

L'actitud era una altra, hi havia ganes, i el partit era nostre. Però el gol no arribava. Moltes clares ocasions, però res de res. Però en una falta llunyana, bastant llunyana, el nostre número 10 va engaltar un bon xut que descrivint una increïble paràbola va fer inútil l'estirada del porter i va fer pujar el 2-2 al marcador. Cal fer esment del gran gest d'aquest número 10 que va travessar gairebé tot el camp per anar a dedicar el gol al seu company d'equip Xavi Rosendo. (Què bon nanu és aquest 10 i quin pare deu tenir més ben parit!!)

Quedaven 20 minuts i la remuntada era possible. El domini era totalment escapulat, amb moltes ocasions, però les contres del Cinc Copes eren molt i molt perilloses. El gol rondava per les dues àrees, però cap dels dos equips va estar encertat, acabant el partit amb una pilota al travesser per part nostre. Hagués estat el colofó a una gran segona part.

Al final 2-2, amb un cert regust agredolç, sabent que es podia haver guanyat i també es podia haver perdut.

Conclusió: Si juguem els 80 minuts com la primera part, no guanyarem cap partit, en canvi,  si els juguem com a la segona, en guanyarem molts, i podrem estar a les posicions capdavanteres.

(Aquest any no tenim de moment acompanyament gràfic, esperem resoldre el tema el més aviat possible).

PD :  Vàrem tenir la gran alegria de la visita sorpresa del nostre gran President Sr. Ballesté, que ens va passar a saludar i per primera vegada en molt de temps, no va patir amb un partit de futbol de l'Europa!

MACHOTE

No voldria pas començar aquesta singladura sense esmentar una persona de les que sempre voldria en el meu equip.

Un equip no és només un grup de jugadors que entrenen i juguen cada setmana, sinó que és un grup humà, i la demostració més palpable la trobem amb el Xavi Rosendo. Un xaval que va passar una temporada molt complicada l'any passat, i que en tot moment va estar amb l'equip i sent un més,  participant en les alegries i en les penes. La força, l'empenta i la capacitat de patiment tant d'ell com del seu pare (en extensió de tota la family), fa que per mi sigui un exemple a seguir.

Divendres passat va començar el principi del fi;  han aconseguit trobar-li el motiu de tant patiment i el poder calçar-se les botes cada dia està més a prop. Només és qüestió de temps per poder tornar a gaudir de la seva capacitat futbolística perquè de la capacitat humana mai hem deixat de fer-ho.

ANIMS MACHOTE!!!!!

JA HI TORNEM A SER

Comencem una nova temporada amb noves il·lusions, noves perspectives,  amb gent nova, amb gent retrobada de l'any passat o d'anys anteriors, i amb gent que ha hagut de deixar el club, gent que trobarem a faltar i amb la que havíem passat bons moments.

A dia d'avui, dia 15 d'octubre  ja hem jugat un parell de jornades de la Lliga, i el bagatge és força bo. Una victòria i un empat.

La victòria va ser en el primer partit de lliga jugat a casa davant del Pujadas, per 4-0, i donant una gran impressió durant gran part del partit. Inclús el resultat va ser curt donat els mèrits de l'equip escapulat.

A la setmana següent visitàvem el sempre difícil camp de la Montañesa. Un camp petit, amb una gespa irregular, que fa que l'equip local tingui una lleugera avantatge d'estar-hi acostumat a jugar. Es va treure un meritori empat, amb un regust agredolç ja que si bé la primera part va estar força igualada, la segona va ser totalment de l'Europa, amb moltíssimes arribades a porteria contrària, sense deixar que l'equip de Nou Barris tingués gairebé oportunitats. Al final un 1 a 1, els dos gols aconseguits a la primera part, i tothom més o menys content.

I aquesta setmana ens visita la Penya Barcelonista Cinc Copes. El dissabte dia 19 d'Octubre, a les 14h. Un equip que és una incògnita, perquè tot i ser un "A", no ha aconseguit puntuar en cap dels dos partits que ha jugat davant de dos "B". Esperem que no ho facin aquest dissabte!!