ESCUT

ESCUT

miércoles, 18 de diciembre de 2013

SANT ANDREU: 1 --C.E.EUROPA: 1


I una mica més i sona la flauta del tot!!!!

Derby molt intens el que es va viure diumenge al Narcís Sala. Els andreuencs que es presentaven al partit com a liders és un equip molt treballat, molt lluitador i que van al 200% a cada jugada, esperonats des de la banda per un mister molt bregador. I van sortir molt forts, i durant la primera part van crear vàries ocasions de gol que per una cosa o una altra no les van materialitzar.

Però l'Europa també és l'Europa, i amb les nostres virtuts i amb les nostres misèries vàrem plantar cara (animats per la incansable Barra Brava Europeista), i només començar la primera part ens vam avançar en el marcador, provocant nervis i tensions en els locals. I el temps anava passant i el Sant Andreu no podia aconseguir l'empat. Però en una jugada embolicada dins l'àrea escapulada, i potser compensant una jugada anterior que no havia vist, el senyor àrbitre va decidir pitar un penalty inexistent, que va provocar el 1-1 en el marcador.

Quedava temps, i els locals van treure artilleria pesada, però el diumenge nosaltres estàvem molt ben posicionats en el camp i el marcador no es va moure, tot i que ells van tenir possibilitats i nosaltres també a la última jugada del partit (Ayyy, aquesta última jugada!! que n'hagués sigut de maco ......).

En definitiva, bon partit dels nostres nanus, i ara a guanyar al Jupiter !!! 

viernes, 13 de diciembre de 2013

SANT ANDREU A-B-C-D  vs EUROPA
DISSABTE DIA 14 de DESEMBRE de 2013
19:15h
ESTADI NARCIS SALA 
SANT ANDREU DEL PALOMAR

I si sona la flauta ....................

martes, 10 de diciembre de 2013

MANOLO 12 Comença a ser el meu ídol !!!

Buenos días a todos!

Disculpar mi crónica de ayer, está incompleta, fijaros como voy de cosas que me despiste y me deje lo más importante, los goles!!
Fueron los dos bastante seguidos, así que nos dieron tranquilidad enseguida, los dos fueron obra de Marc Ribera, el primero tras recoger un rechace del portero, tras el lanzamiento de una falta por parte de Eric, el segundo no lo ví…tuve que ir al baño, lo siento. 

Aprovecho el escrito de hoy para comentar varios temas el primero es el tema ya expuesto de JOLIOSAY, porque se contabilizan los goles que se han hecho contra Bufala en la lista de pichichis, cuando ya se han quitado los puntos y los goles a favor y en contra? 

El segundo donde abro un pequeño debate, es el tema de bajar jugadores del mismo club que pertenecen a superior categoría para conseguir el objetivo marcado ( subir, no bajar). Que opinión os merece?

Saludos a todos.

miércoles, 4 de diciembre de 2013

MANOLO12



  Molt bona la crònica en el foro (http://catalunyafutbol.cat/forum/cadet-primera-divisio-grup-2/18345-cadete-1-division-grupo-2-resultados-comentarios-quinielas-etc.html) del misteriòs Manolo12, però tot i informar d'alguns noms de jugadors que van tenir ocasions davant de porteria, va i es deixa el més important:  relatar els gols!!



ESPEREM ELS TEUS GINTONICS !!!!

martes, 3 de diciembre de 2013

L'ALTRA CARA DE LA PRESENTACIO





           Tot i que tots esteu mirant la monitora, la clau en aquesta foto és .... QUÈ COLLONS FA EL HAEFFNER i ... CAL APLAUDIR AIXÍ ERIC?



lunes, 2 de diciembre de 2013

RIBERA I ELS TRES PUNTS!!!


C.E. EUROPA: 2 --- THAU : 0

Bon partit el que vàrem poder gaudir el dissabte al camp de l'Aliga. L'Europa va sortir disposat a trencar la ratxa negativa en la que estava immers, i a força de constància i de lluita ho va aconseguir. 

No era un partit fàcil, el Thau venia de puntuar en tots els seus desplaçaments, i semblava un equip perillós al contraatac. Però aquest dissabte no va tenir el seu dia, o potser és que els nostres no els hi van deixar fer el seu joc. 

Els arbitratges ens penalitzen molt, moltes targetes tontes, i les de joc brut de l'equip contrari, no. I ho dic un dia en el que vàrem guanyar. Un clar penalty dins l'àrea visitant el qual no només no es xiula, sinó que a més, és sancionat amb targeta groga al nostre jugador per simulació!! 

De tota manera, fins la segona part no es va poder posar fil a l'agulla. Tot i el domini escapulat no hi havia manera d'obrir el marcador, fins que en una jugada afortunada i en un mal rebuig del porter aconseguíem el primer gol. 

Quatre minuts després, el mateix jugador, en estat de gràcia, feia davant del porter i amb una sang freda impressionant el segon que deixava pràcticament decidit el partit.

Fins al final del partit ocasions per ambdues porteries que no es van acabar de materialitzar. 

Bon partit que ens dona ales per tal d'encarar aquest final d'any amb més ànims i amb millor situació a la taula classificatòria.

Som-hi nois!!! Enhorabona!!!


PD. El Machote no va venir pels motius que ens explica una mica més avall!! Quins collons!!!
PD. Ens alegrem que el cop al cap del nostre golejador del partit quedés únicament amb un ensurt i tres punts, que sumats als tres punts del partit i amb els dos gols realitzats, fa que s'endugui el pleno!!!


RESUM PRESENTACIO FUTBOL BASE C.E. EUROPA





AQUEST ES EL RESUM



He aclarit la imatge per tal que ningú el reconegui. Es l'aficionat "tipus" de l'Europa: cervesa en mà, fricandó digerint-se, aplaudint al President holandès per tal de poder seguir gaudint de les avantatges econòmiques a nivell de quota, i poc solidari amb la resta del seus companys que van voler desplegar la pancarta de "VOLEM GESPA NOVA AL CAMP DE L'ALIGA", i que per culpa seva i dels Mossos d'Esquadra, que ell va avisar, no es va poder mostrar!!

P.D.  Per cert, no se sap l'himne!! Puc donar fe ja que vaig estar amb ell gairebé quatre hores!!!

MACHOTE DIXIT!!!


 Intervenció genial del nostre Machote en el foro:

EUROPA, C.E. "D"........2 
THAU, C.E. "A" ...........0

Lo siento, pero esta semana no pude asistir al partido, con lo que si "manolo12" no hace la crónica solo os puedo decir lo que dijeron por Whatsapp " Bon partit....desconecto que no tinc bateria...."
No creo que sea una crónica correcta.....estoy seguro de que este mensajero (que hace sus pronosticos en el foro)...ESTABA ENFADADO CONMIGO POR MI AUSENCIA EN EL PARTIDO....Y OS EXPLICARE PORQUE....
Era el cumpleaños de mi suegro (78 años muy bien llevado) y habia comida familiar....pero ese no es el verdadero motivo de mi ausencia....sino es que de menu habia.....
1º. Escudella.
2º. Berengena rellena.
3º.Canelones.
4º.Fricando.....(todavia recuerdo el gustito de la salsa)
5º. Fruta. 
6º 3 tipos de pasteles que hace mi cuñada ( esta vez no fueron muy logrados para mi gusto)
y todo esto regado con vino tinto para los mayores y cocacola para los pequeños
7º, GIN TONICS 

Claro con este menu entendereis que me pierda el partido.....yo creo que mi compañero se enfado cuando le cante el menu y me pidio un taper de fricando.(cosa imposible)....ves que no sigui yo quien diga quien es el......