ESCUT

miércoles, 18 de diciembre de 2013

SANT ANDREU: 1 --C.E.EUROPA: 1

I una mica més i sona la flauta del tot!!!!

Derby molt intens el que es va viure diumenge al Narcís Sala. Els andreuencs que es presentaven al partit com a liders és un equip molt treballat, molt lluitador i que van al 200% a cada jugada, esperonats des de la banda per un mister molt bregador. I van sortir molt forts, i durant la primera part van crear vàries ocasions de gol que per una cosa o una altra no les van materialitzar.

Però l'Europa també és l'Europa, i amb les nostres virtuts i amb les nostres misèries vàrem plantar cara (animats per la incansable Barra Brava Europeista), i només començar la primera part ens vam avançar en el marcador, provocant nervis i tensions en els locals. I el temps anava passant i el Sant Andreu no podia aconseguir l'empat. Però en una jugada embolicada dins l'àrea escapulada, i potser compensant una jugada anterior que no havia vist, el senyor àrbitre va decidir pitar un penalty inexistent, que va provocar el 1-1 en el marcador.

Quedava temps, i els locals van treure artilleria pesada, però el diumenge nosaltres estàvem molt ben posicionats en el camp i el marcador no es va moure, tot i que ells van tenir possibilitats i nosaltres també a la última jugada del partit (Ayyy, aquesta última jugada!! que n'hagués sigut de maco ......).

En definitiva, bon partit dels nostres nanus, i ara a guanyar al Jupiter !!!