ESCUT

ESCUT

martes, 15 de octubre de 2013

JA HI TORNEM A SER



   Comencem una nova temporada amb noves il·lusions, noves perspectives,  amb gent nova, amb gent retrobada de l'any passat o d'anys anteriors, i amb gent que ha hagut de deixar el club, gent que trobarem a faltar i amb la que havíem passat bons moments.

    A dia d'avui, dia 15 d'octubre  ja hem jugat un parell de jornades de la Lliga, i el bagatge és força bo. Una victòria i un empat. 

      La victòria va ser en el primer partit de lliga jugat a casa davant del Pujadas, per 4-0, i donant una gran impressió durant gran part del partit. Inclús el resultat va ser curt donat els mèrits de l'equip escapulat.

       A la setmana següent visitàvem el sempre difícil camp de la Montañesa. Un camp petit, amb una gespa irregular, que fa que l'equip local tingui una lleugera avantatge d'estar-hi acostumat a jugar. Es va treure un meritori empat, amb un regust agredolç ja que si bé la primera part va estar força igualada, la segona va ser totalment de l'Europa, amb moltíssimes arribades a porteria contrària, sense deixar que l'equip de Nou Barris tingués gairebé oportunitats. Al final un 1 a 1, els dos gols aconseguits a la primera part, i tothom més o menys content.

        I aquesta setmana ens visita la Penya Barcelonista Cinc Copes. El dissabte dia 19 d'Octubre, a les 14h. Un equip que és una incògnita, perquè tot i ser un "A", no ha aconseguit puntuar en cap dels dos partits que ha jugat davant de dos "B". Esperem que no ho facin aquest dissabte!!

          FORÇA EUROPA!!!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario