ESCUT

ESCUT

lunes, 2 de diciembre de 2013

RIBERA I ELS TRES PUNTS!!!


C.E. EUROPA: 2 --- THAU : 0

Bon partit el que vàrem poder gaudir el dissabte al camp de l'Aliga. L'Europa va sortir disposat a trencar la ratxa negativa en la que estava immers, i a força de constància i de lluita ho va aconseguir. 

No era un partit fàcil, el Thau venia de puntuar en tots els seus desplaçaments, i semblava un equip perillós al contraatac. Però aquest dissabte no va tenir el seu dia, o potser és que els nostres no els hi van deixar fer el seu joc. 

Els arbitratges ens penalitzen molt, moltes targetes tontes, i les de joc brut de l'equip contrari, no. I ho dic un dia en el que vàrem guanyar. Un clar penalty dins l'àrea visitant el qual no només no es xiula, sinó que a més, és sancionat amb targeta groga al nostre jugador per simulació!! 

De tota manera, fins la segona part no es va poder posar fil a l'agulla. Tot i el domini escapulat no hi havia manera d'obrir el marcador, fins que en una jugada afortunada i en un mal rebuig del porter aconseguíem el primer gol. 

Quatre minuts després, el mateix jugador, en estat de gràcia, feia davant del porter i amb una sang freda impressionant el segon que deixava pràcticament decidit el partit.

Fins al final del partit ocasions per ambdues porteries que no es van acabar de materialitzar. 

Bon partit que ens dona ales per tal d'encarar aquest final d'any amb més ànims i amb millor situació a la taula classificatòria.

Som-hi nois!!! Enhorabona!!!


PD. El Machote no va venir pels motius que ens explica una mica més avall!! Quins collons!!!
PD. Ens alegrem que el cop al cap del nostre golejador del partit quedés únicament amb un ensurt i tres punts, que sumats als tres punts del partit i amb els dos gols realitzats, fa que s'endugui el pleno!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario