martes, 29 de octubre de 2013

CP SARRIA: 4 --C.E. EUROPA: 1

Mal partit, nefast arbitratge i pobre visibilitat.

Poca cosa a dir del partit d'aquesta jornada número 4.

Primera derrota i potser massa càstig pels mèrits d'uns i dels altres, amb un àrbitre que sense ser decisiu en el desenvolupament del partit, si que va condicionar el joc d'uns i dels altres.

El penalty que va suposar el 2-1, totalment inventat, i en el minut en que es va produir (a falta de 2 minuts per acabar la primera part), va suposar un fort cop per la moral escapulada. Havia costat molt aconseguir el gol de l'empat, i en una acció aïllada l'àrbitre indicava pena màxima molt discutida pels nostres jugadors.

Malgrat això que és prou important, també cal dir que els partits en camp petit no els sabem interpretar. Els contraris jugant al patadón ens provoquen molts problemes i això s'ha de mirar de neutralitzar. Tot just estem a la jornada 4 i queda molta lliga per anar subsanant cosetes.

PD. CAN CARALLEU com a camp de futbol té una visibilitat de merda (perdoneu, però algú ho havia de dir!!!)